11.06.2018

ΑΘΗΝΑ 11/6/2018
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 416

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΕΔΗΝ 6Η ΥΠΕ

Η ΠΟΕΔΗΝ συνδιοργανώνει με το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας και τους Εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας της πόλης μεγάλη κινητοποίηση στη Ναύπακτο την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 για τη ΣΩΤΗΡΙΑ της Δημόσιας Υγείας με αιχμή την ανάδειξη των προβλημάτων της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης και ειδικότερα του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου – Άνω Χώρας.
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας στις 8:30πμ. Θα ακολουθήσει μεγάλη πορεία προς την Πλατεία της πόλης στην οποία θα γίνουν χαιρετισμοί από τους Φορείς.
Η ΠΟΕΔΗΝ προκηρύσσει Στάση Εργασίας για τα Σωματεία μέλη της 6ης ΥΠΕ την Πέμπτη 28/6/2018 7πμ – 3μμ.
Καλεί τις Διοικήσεις των Σωματείων να οργανώσουν τη συμμετοχή των εργαζομένων από την Υγειονομική Περιφέρεια στη μεγάλη πορεία Σωτηρίας των Υγειονομικών Μονάδων (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας) και ΕΚΑΒ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ