Print Email

Δελτία Τύπου

02.11.2017

Ψέματα του Διοικητή του ΠΓΝ Ιωαννίνων για την αιματολογική κλινική

ΑΘΗΝΑ 2/11/2017
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3811


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Σας κοινοποιούμε Αναφορά των γιατρών της Αιματολογικής 4 Αυγούστου 2017
Καταλήγουν λένε ασθενείς από Λοιμώξεις.

Ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων βιάστηκε να διαψεύσει την ΠΟΕΔΗΝ για τα χάλια της Αιματολογικής Κλινικής.
Διέψευσε την υπερκάλυψη της κλινικής και γράφει στην ανακοίνωσή του ότι η ΠΟΕΔΗΝ μιλάει με στοιχεία του έτους 2007 και 2015.
Σας κοινοποιούμε αναφορά των Ιατρών της Αιματολογικής Κλινικής προς τον Διοικητή που περιγράφουν τους κινδύνους.
Η Αναφορά έγινε 4 Αυγούστου 2017 και χαρακτηρίστηκε προς όλες τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου. Περιγράφει την υπερκάλυψη των διαθέσιμων κλινών τα τελευταία 5 έτη. Την απαγόρευση νοσηλείας ουδετεροπενικών ασθενών σε ράντζα και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς να προσβληθούν με λοιμώξεις, εξαιτίας των συνθηκών νοσηλείας. Η Αναφορά επισημαίνει τα στοιχεία του Τμήματος Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων που επιβεβαιώνουν ότι πολλοί ασθενείς της κλινικής καταλήγουν λόγω λοίμωξη μετά από μακροχρόνιες και κοστοβόρες νοσηλείες.
Μάλιστα στην Αναφορά προτείνονται τρόποι επίλυσης του προβλήματος. Ο Διοικητής αδράνησε. Περιμένουμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας να τον συγχαρεί. Και βέβαια για άλλη μια φορά θα δούμε μεσονύκτιες υβριστικές αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κατά της ΠΟΕΔΗΝ.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.