Print Email

Δελτία Τύπου

16.11.2017

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών από τη βιβλική καταστροφή στη Δυτική Αθήνα εξαιτίας της βροχόπτωσης

ΑΘΗΝΑ 16/11/2017
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3874

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών από τη βιβλική καταστροφή που συνέβη στη Δυτική Αθήνα εξαιτίας της βροχόπτωσης. Μεταξύ των θυμάτων υπήρξε και ένας συνάδελφός μας τραυματιοφορέας σε Δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής.
Ταυτόχρονα να συγχαρούμε τους συναδέλφους διασώστες του ΕΚΑΒ, τους γιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό του ΘΡΙΑΣΙΟΥ Νοσοκομείου και των άλλων Νοσοκομείων της Αττικής για την αγόγγυστη προσπάθεια που έκαναν και κάνουν να σώσουν τους τραυματίες της θεομηνίας.
Συγχαρητήρια σε όλα τα συνεργεία διάσωσης.
Υπάρχουν ευθύνες; Ασφαλώς.
Ο περιορισμός των κονδυλίων για την επίτευξη των πρωτογενών πλεονασμάτων, που τα πλεονάσματα των πλεονασμάτων μοιράζονται εντός των ημερών στη βουλή ως βοήθημα (ένα πιάτο φαί) για ψηφοθηρικούς λόγους, οδήγησε τον κρατικό μηχανισμό σε κατάρρευση.
Δεν διατίθονται κονδύλια για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των φορέων του κρατικού μηχανισμού. Δεν διατίθενται κονδύλια για αντιπλημμυρικά μέτρα προστασίας.
Για άλλη μία φορά όμως τα βάζουμε με το θεό και όχι με τις ασκούμενες Μνημονιακές πολιτικές.
Κατέρρευσε ο κρατικός μηχανισμός και δεν το πήραν χαμπάρι!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.