Print Email

Δελτία Τύπου

07.12.2017

Απαράδεκτη απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός. Καλεί σε ΕΔΕ γιατρούς και Νοσηλευτές για εθελοντική εργασία που παρείχαν στον ελεύθερο χρόνο τους κατόπιν πρόσκλησης φορέων

ΑΘΗΝΑ 7/12/2017
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3973

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απαράδεκτη απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός
Καλεί σε ΕΔΕ γιατρούς και Νοσηλευτές για εθελοντική εργασία που παρείχαν στον ελεύθερο χρόνο τους κατόπιν πρόσκλησης φορέων

Μετά από πρόσκληση των Πολιτιστικών Συλλόγων Ανωγείων και Μεσοχωρίου Ηρακλείου Κρήτης μια ομάδα Εθελοντών ιατρών και Νοσηλευτών που εργάζονται στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός προσφέρθηκαν να παράσχουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες, λειτουργώντας κοινωνικό εθελοντικό ιατρείο από 24/11/2017 έως 26/11/2017 στην περιοχή.
Κάτι που κάνουν χρόνια και εισπράττουν συγχαρητήρια για την προσφοράς τους από όλους (φορείς και Διοικήσεις του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός).
Αντί λοιπόν η Διοίκηση να τους επιβραβεύσει για την αξιέπαινη πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς και μάλιστα στον ελεύθερο χρόνο τους, σε ημέρες που δεν εργάζονται ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση πολιτιστικών φορέων και αφιλοκερδώς, ο Διοικητής του Νοσοκομείου τους καλεί σε ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ για να διερευνήσει πειθαρχικά αδικήματα. Σε ημέρες που είχαν κανονική άδεια, ρεπό, χωρίς να δημιουργήσουν πρόβλημα στην υπηρεσία τους!!!
Αν είναι δυνατόν.
Ο Διοικητής ξεχνάει ποιο Νοσοκομείο διοικεί.
Νοσοκομείο κληροδότημα που ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη και η προσφορά συμπεριλαμβάνονται στους σκοπούς του κληροδοτήματος.
Σας κοινοποιούμε την απαράδεκτη απόφαση του Διοικητή.
Τους εθελοντές γιατρούς και Νοσηλευτές ευγνωμονούν οι Κρητικοί και τους τιμωρεί ο Διοικητής.
Τι έχουν να μας πουν οι δύο Κρητικοί Υπουργοί Υγείας;

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.