Print Email

Δελτία Τύπου

21.03.2018

Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας Πατρών κλειστόν λόγω έλλειψης κονδυλίων και Προσωπικού

ΑΘΗΝΑ 21/3/2018
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 100

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Καρδιολογική Κλινική – Βηματοδοτικό Κέντρο
Έπαψε το Μήνα Μάρτη να τοποθετεί βηματοδότες λόγω έλλειψης υλικών. Οι ασθενείς με καρδιολογικά προβλήματα που χρειάζονται τοποθέτηση βηματοδότη ταλαιπωρούνται. Αυτό θα συμβαίνει τουλάχιστον για το μήνα Μάρτη.
Αιμοδυναμικό τμήμα
Δεν γίνονται στεφανιογραφίες λόγω έλλειψης υλικών, παρ’ ότι το αιμοδυναμικό τμήμα διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και διαθέτει κατάλληλη στελέχωση σε γιατρούς και Νοσηλευτικό Προσωπικό εκπαιδευμένο.
Οφθαλμολογική Κλινική
Δεν γίνονται φλουροαγγειογραφίες και OCP παρά την ύπαρξη εξοπλισμού και στελεχιακού δυναμικού. Τα εν’ λόγω μηχανήματα είναι κλεισμένα – αποθηκευμένα στους θαλάμους της Οφθαλμολογικής Κλινικής.
Μαστογραφίες γίνονται μόνο δύο φορές την εβδομάδα λόγω έλλειψης Προσωπικού παρότι το Νοσοκομείο διαθέτει σύγχρονο-καινούργιο μαστογράφο.
Οι ασθενείς για όλες τις παραπάνω εξετάσεις ή επεμβάσεις ταλαιπωρούνται σε άλλα Νοσοκομεία ή επιβαρύνονται οικονομικά πηγαίνοντας στον Ιδιωτικό Τομέα.
Και όμως οι Υπουργοί Υγείας, ωραιοποιούν την κατάσταση. Τα Νοσοκομεία δυστυχώς καταρρέουν.
Σας κοινοποιούμε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.