Print Email

Κινητοποιήσεις

26.02.2024

Η ΠΟΕΔΗΝ προκηρύσσει 24ωρη Απεργία στις 28/02/2024. Να μην ξεχασθεί το έγκλημα των τεμπών, να ανακοπεί το κύμα μαζικών αποχωρήσεων Υγειονομικών με αυξήσεις στους μισθούς. Συγκέντρωση 11πμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος

ΑΘΗΝΑ 26/2/2024
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1887

Η ΠΟΕΔΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
28 ΦΛΕΒΑΡΗ 2024
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ
ΝΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11πμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

Στις 28 Φλεβάρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα των Τεμπών. 57 άτομα κυρίως νέα παιδιά έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους των Υγειονομικών Μονάδων της Θεσσαλίας, Θεσσαλονίκης και το ΕΚΑΒ που προσέτρεξαν από την πρώτη στιγμή να προσφέρουν περίθαλψη και φροντίδα στους τραυματίες και τους συγγενείς των αγνοουμένων.
Οι υπεύθυνοι ακόμα να λογοδοτήσουν, παρ’ ότι συμπληρώθηκε ένας χρόνος. Βροντοφωνάζουμε με τη νέα μας ΑΠΕΡΓΙΑ για άλλη μία φορά ότι δεν ΞΕΧΝΑΜΕ για να αποδοθούν σε όσους ανήκουν οι ευθύνες όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ – ΠΡΟΝΟΙΑ – ΕΚΑΒ
Για να σταματήσει ο κατήφορος της Δημόσιας Υγείας, Πρόνοιας, ΕΚΑΒ χρειάζεται να δοθούν χρήματα από το κράτος και όχι από τις τσέπες των πολιτών με περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Εκφράζουμε για άλλη μία φορά την κάθετη διαφωνία μας με τα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή.
Για να ανακοπεί το κύμα μαζικών αποχωρήσεων από το ΕΣΥ, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ χρειάζεται αυξήσεις στους μισθούς, αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, ένταξη στα ΒΑΕ, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με επίσπευση των διαδικασιών από το ΑΣΕΠ, έξω οι εργολάβοι από τα Νοσοκομεία.
Αγωνιζόμαστε για:
 Ποιοτική, Δωρεάν με ισότιμη πρόσβαση Δημόσια Υγεία, Πρόνοια.
 Αξιοπρεπείς αμοιβές και συνθήκες εργασίας.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

24ωρη Πανελλαδική Απεργία για:
 Να μην ξεχασθεί το έγκλημα των Τεμπών
 Να ανακοπεί το κύμα μαζικών αποχωρήσεων υγειονομικών με αυξήσεις στους μισθούς.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.