Print Email

Παρεμβάσεις

11.03.2024

Παρέμβαση στην Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για την άδικη και παράνομη απόφαση της Διοίκησης να περικόψει το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας από την Προϊσταμένη του τμήματος Χρονίων πασχόντων του ΘΧΠ Δράμας.

 

ΑΘΗΝΑ 11/03/2024
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1918

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
κα ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΚΟΙΝ.: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΧΠ ΔΡΑΜΑΣ

Κυρία Υπουργέ,
Σας κοινοποιούμε έγγραφο του Σωματείου Εργαζομένων του ΘΧΠ Δράμας, που αναφέρεται στην άδικη και παράνομη απόφαση της Διοίκησης να περικόψει το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας από την Προϊσταμένη του τμήματος χρονίων πασχόντων και μάλιστα αναδρομικά και της ζητούνται πίσω χρήματα από το εν λόγω επίδομα ως αχρεωστήτως καταβληθέντα.
Αυτό είναι εντελώς παράτυπο και παράνομο με δεδομένο ότι η Προϊσταμένη του τμήματος είναι Νοσηλεύτρια και ασκεί τα καθήκοντα του κλάδου της με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση.
Απαραίτητη η παρέμβασή σας για διόρθωση της αδικίας.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.