Print Email

Παρεμβάσεις

02.04.2024

Κοινοποίηση εγγράφου στην Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας του Συλλόγου Εργαζομένων ΘΧΠ Δράμας, που αναφέρεται στην περικοπή του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας στην Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια του παραρτήματος

 

ΑΘΗΝΑ 1/4/2024
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1954

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
κα ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

ΚΟΙΝ.: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΧΠ ΔΡΑΜΑΣ

Κύριε Υπουργέ,
Σας κοινοποιούμε έγγραφο του Συλλόγου Εργαζομένων του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δράμας, που αναφέρεται στην περικοπή του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας από υπάλληλο του Παραρτήματος, με απόφαση της Προέδρου του ΚΚΠΠ Ανατ.Μακεδονίας – Θράκης.
Θεωρούμε ότι η απόφαση είναι άδικη και παράνομη γιατί η Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια έχει άμεση σχέση με την λειτουργία του Παραρτήματος και με τους ασθενείς.
Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσει άμεσα στην ανάκληση της σχετικής απόφασης.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.