Print Email

Ανακοινώσεις

06.11.2015

Λίγα λόγια αποχαιρετισμού.....

Λίγα λόγια αποχαιρετισμού.....

 

Φίλε Ερμή,

Εάν η απώλεια είναι συνάρτηση της προσφοράς, τότε το κενό που αφήνει ο θάνατός σου είναι τεράστιο. Και είναι πράγματι, καθώς ήσουν ένας πραγματικός ταγός, τόσο για την παράταξή μας, την ΔΑΚΕ, όσο και γενικότερα για το Συνδικαλιστικό Κίνημα, αφού διετέλεσες επί σειρά ετών Γεν. Γραμματέας – Αντιπρόεδρος στην ΠΟΕΔΗΝ και Γεν. Γραμματέας στην ΑΔΕΔΥ.
Και ταγός σημαίνει όχι μόνο να επιτελείς με επιτυχία τα θεσμικά σου καθήκοντα, αλλά να τα πας και ένα βήμα μπροστά. Και εσύ Ερμή, με την υπερβατική σου προσωπικότητα, το έκανες σε απόλυτο βαθμό. Γιατί ξεπερνούσες τα στενά όρια της παράταξής μας και με αυτό τον τρόπο διεύρυνες τους ορίζοντες της συνδικαλιστικής και πολιτικής σου δράσης.
Έδινες μαθήματα σε όλους με τους οποίους συνεργάστηκες. Τις παρεμβάσεις σου τις είχαμε ανάγκη. Ειδικά στις μέρες που περνάμε.
Η σιωπή από την απουσία σου σε μείζονα θεσμικά, πολιτικά και κοινωνικά θέματα θα ακούγεται πολύ ηχηρή στα αυτιά μας.
Έφυγες για το μεγάλο ταξίδι που όλοι, μοιραία, θα ακολουθήσουμε κάποτε.
Μόνο που έφυγες πολύ νωρίς, έφυγες βιαστικά, έφυγες στο καθήκον που είχες ταχθεί. Πάνω στην πιο αποδοτική σου ώρα και ενώ μπορούσες ακόμη να προσφέρεις πολλά με την εμπειρία, την αγωνιστικότητα, την φιλοτιμία, την συνεχή διάθεση προσφοράς στους συναδέλφους και στην κοινωνία.
Ήσουν σε όλη σου τη ζωή σταθερά προσανατολισμένος στις αξίες, ιδέες και τα ιδανικά της παράταξης που υπηρέτησες με σεμνότητα και συνέπεια. Δεν δίστασες ποτέ να μεταφέρεις την φωνή, την αγωνία των εργαζομένων και να υπερασπιστείς τα συμφέροντα των σ' όλα τα επίπεδα.

Φίλε Ερμή,
Μας αγάπησες και σ' αγαπήσαμε, γιατί υπήρξες πάντοτε:
Ευθύς και Αληθινός
Ειλικρινής και Καθαρός
Πιστός και Αφοσιωμένος φίλος.
Έτσι σε γνωρίσαμε όλοι, έτσι σ' αγαπήσαμε.
Θα μείνουν αποτυπωμένες οι θέσεις σου και το έργο σου στην συνείδηση όλων μας και σου υποσχόμαστε ότι η μνήμη σου θα μείνει πάντοτε ζωντανή σ' όλους μας και ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τους ίδιους στόχους και ιδανικά που και εσύ με τόση συνέπεια και υπευθυνότητα υπηρέτησες.
Όλοι μας αισθανόμαστε περήφανοι, που σε γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Αντίο φίλε ....................
Αντίο Πρόεδρε ......................

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΑΚΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.