Print Email

Ανακοινώσεις

06.06.2024

Οργανωτική Εγκύκλιος για την Εκλογή Αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ Μάης 2025.

ΑΘΗΝΑ 20/5/2024
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2091

ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΜΑΗΣ 2025

Συνάδελφοι,
Από 28 Μαΐου 2024 αρχίζουν οι εκλογικές διαδικασίες των Σωματείων Μελών μας, αντιπροσώπων για το επόμενο Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ που θα γίνει στο τέλος Μαΐου 2025.
Οι εκλογικές διαδικασίες με βάση το καταστατικό μας θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί ένα μήνα πριν την έναρξη του Συνεδρίου μας.
Δικαίωμα συμμετοχής με βάση το τροποποιημένο καταστατικό μας έχουν οι μόνιμοι, αορίστου και συμβασιούχοι εργαζόμενοι.
Από τους ιατρούς συμμετέχουν με το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε μόνο όσοι επιλέγουν ως ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ εκπροσώπησης την ΠΟΕΔΗΝ έως και την συμμετοχή τους στο Συνέδριό μας.
Ενέργειες όπως στο προηγούμενο συνέδριο γιατρών να είναι υποψήφιοι και να ψηφίζουν στις εκλογικές διαδικασίες των Σωματείων για αντιπροσώπους ή να μην ψηφίζουν αλλά να είναι υποψήφιοι και να παραιτούνται παραμονές Συνεδρίου δεν γίνονται δεκτές. Οι γιατροί που θα είναι υποψήφιοι θα πρέπει υποχρεωτικά να επιλέγουν την ΠΟΕΔΗΝ ως ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ εκπροσώπησης και η υποψηφιότητά τους θα πρέπει να συνοδεύεται με υπεύθυνη δήλωση. Οι γιατροί για να μπορούν να ψηφίζουν θα πρέπει να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν ψήφισαν, ούτε πρόκειται να ψηφίσουν για ΟΕΝΓΕ ή άλλη ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
Θα γίνουν διασταυρώσεις των στοιχείων με τις αντίστοιχες ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ των γιατρών και την ΑΔΕΔΥ.
Οι εργολαβικοί εργαζόμενοι δεν συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες.
Σωματεία μικρότερα των 50 μελών ψηφίζουν για εκλογή αντιπροσώπων με δικαστικό αντιπρόσωπο του οποίου τα έξοδα καλύπτει η ΠΟΕΔΗΝ.
Για να καλύπτονται τα έξοδα του Δικαστικού θα πρέπει να κοπεί τιμολόγιο στην ΠΟΕΔΗΝ, (στοιχεία κατόπιν επικοινωνίας με την Γραμματεία).

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.