Print Email

Ανακοινώσεις

28.06.2024

Η ΠΟΕΔΗΝ καλεί το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας να ανακαλέσει τις ακατανόητες αποφάσεις διαγραφής μελών του.

ΑΘΗΝΑ 26/06/2024
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2190


ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΚΟΙΝ.: ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε την αποστολή κλήσης σε απολογία του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας προς τους Διευθυντές Διοικητικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας με το ερώτημα της διαγραφής τους από μέλη του Σωματείου για αντικαταστατική συμπεριφορά με συγκεκριμένο κατηγορητήριο στο οποίο αναφέρονται πράξεις που άπτονται των υπηρεσιακών τους καθηκόντων.
Πρωτοφανές να καλούνται μέλη του Σωματείου Εργαζομένων σε απολογία από το ίδιο το Σωματείο και μετά της έγγραφες εξηγήσεις τους να διαγράφονται από μέλη του Σωματείου με προειλημμένες αποφάσεις.
Η ενέργεια αυτή δημιουργεί κακό προηγούμενο γιατί η όποια Διοίκηση Σωματείου διαθέτει την πλειοψηφία, μπορεί να προχωρήσει σε διαγραφή μελών του Σωματείου που εκφράζουν διαφορετικές απόψεις.
Όταν λαμβάνονται διοικητικές πράξεις που διαφωνεί η Διοίκηση του Σωματείου καταγγέλλονται οι πράξεις αυτές γίνονται κινητοποιήσεις και προσφεύγει το Σωματείο σε κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία των εργαζομένων. Δεν διαγράφουν μέλη.
Καλούμε το Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας να ανακαλέσει τις ακατανόητες αποφάσεις διαγραφής. Τα Σωματεία δεν ασκούν Διοίκηση για να καλούν σε απολογία και να διαγράφουν μέλη.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.