03.07.2024

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2206

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΕΔΗΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ στην συνεδρίασή του, 28 Ιουνίου 2024 σε συνέχεια της Οργανωτικής Εγκυκλίου με αριθμ. πρωτ. 2091/20-5-2024 για την εκλογή Αντιπροσώπων για το 17ο Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ που θα γίνει τον Μάιο του 2025, αποφάσισε για την διαφάνεια των εκλογικών διαδικασιών τα εξής:
- Τα Σωματεία μικρότερα των 50 μελών που θα ψηφίζουν για την εκλογή Αντιπροσώπων με Δικαστικό αντιπρόσωπο του οποίου τα έξοδα θα καλύπτει η ΠΟΕΔΗΝ, θα πρέπει να γνωστοποιούν στην ΠΟΕΔΗΝ εγκαίρως την ημερομηνία των εκλογών και το ποσό που θα χρειαστεί, ώστε να λαμβάνει γνώση η Εκτελεστική Επιτροπή. Σε διαφορετική περίπτωση οι εκλογές δεν θα αναγνωρισθούν από την Επιτροπή Πιστοποίησης.
- Σωματεία που δεν έχουν ενεργό Διοικητικό Συμβούλιο, για διάφορους λόγους, δεν δύναται να γίνονται εκλογές για Αντιπροσώπους στο Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ. Θα πρέπει πρώτα να γίνονται εκλογές για ΔΣ του Σωματείου και μετά εκλογές για την ΠΟΕΔΗΝ ή ταυτόχρονα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ