Print Email

Δελτία Τύπου

25.07.2019

Στο Νοσοκομείο Ζακύνθου συνεχίζονται τα λειτουργικά προβλήματα.

 

ΑΘΗΝΑ 25/7/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1826

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Συνεχίζονται τα λειτουργικά προβλήματα

Σύμφωνα με το έγγραφο του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝ Ζακύνθου, που σας κοινοποιούμε, συνεχίζονται τα λειτουργικά προβλήματα καθώς και η αλαζονική συμπεριφορά της Διοικήτριας του Νοσοκομείου και της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ.
Τα τελευταία χρόνια δεν επιλύθηκε κανένα πρόβλημα από την σημερινή Διοίκηση, αντίθετα προκύπτουν περισσότερα από τις αποχωρήσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ζακύνθου με την συνδρομή της 6ης ΥΠΕ, της πρώην πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, καθώς και των πρώην βουλευτών του νησιού, πιστώνεται με το ανελέητο και άδικο κυνηγητό κατά των συνδικαλιστών και των εργαζομένων του Νοσοκομείου και της ΠΟΕΔΗΝ.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τις Μηνυτήριες Αναφορές της Διοίκησης κατά του Συλλόγου Εργαζομένων, ΠΟΕΔΗΝ, ΟΕΝΓΕ και ΑΔΕΔΥ, που σκοπό είχαν τη φίμωση της συνδικαλιστικής δράσης και έκφρασης.
Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την στελέχωση του Νοσοκομείου Ζακύνθου με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, καθώς και στην απομάκρυνση της Διοικήτριας που ευθύνεται για την κακή κατάσταση που βρίσκεται το Νοσοκομείο.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.