Print Email

Δελτία Τύπου

13.09.2019

Νοσοκομείο Άμφισσας στην εντατική, εδώ και τρεις μήνες με έναν καρδιολόγο

ΑΘΗΝΑ 12/9/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1954


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νοσοκομείο Άμφισσας στην εντατική
Εδώ και τρεις μήνες με έναν καρδιολόγο

Το Νοσοκομείο της Άμφισσας όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Σωματείο είναι στην εντατική. Αργοπεθαίνει λόγω ελλείψεων ιατρικών βασικών ειδικοτήτων.
Η Παθολογική κλινική υπολειτουργεί με πέντε ασθενείς καθότι υπάρχουν μόνο δύο Παθολόγοι. Τα έκτακτα περιστατικά διακομίζονται στην πλειοψηφία τους. Καρδιολόγος είναι μόνο ένας. Ο δεύτερος έχει αναρρωτική εδώ και τρεις μήνες με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Υπηρετούν δύο Ακτινολόγοι. Ένας Νεφρολόγος για τα έκτακτα περιστατικά και την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού που εξυπηρετεί 15 ασθενείς. Ο δεύτερος Νεφρολόγος που βρίσκεται με μετακίνηση στο Νοσοκομείο φεύγει λόγω λήξης της μετακίνησης.
Το Σωματείο καταγγέλλει διοικητική ανεπάρκεια, ελλείψεις προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες. Μεγάλο το πρόβλημα με την φύλαξη του Νοσοκομείου. Συνεχώς γίνονται κλοπές στο Νοσοκομείο. Επίσης πρόβλημα δημιουργείται και με τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν ελεύθερα στους χώρους του Νοσοκομείου.

 



ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.