Print Email

Παρεμβάσεις

04.06.2024

Κοινοποίηση Δελτίο τύπου στον Υπουργό Υγείας του Σωματείου Εργαζομένων του Κ.Υ. Ν. Λάρισας, που αναφέρεται στον τραυματισμό Νοσηλεύτριας κατά την ώρα διακομιδής ασθενούς εντός του ασθενοφόρου.

 

ΑΘΗΝΑ 31/5/2024
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2124

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
κο. ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΚΟΙΝ.: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Κ.Υ. Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Κύριε Υπουργέ,
Σας κοινοποιούμε Δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων του Κ.Υ. Ν. Λάρισας, που αναφέρεται στον τραυματισμό Νοσηλεύτριας κατά την ώρα διακομιδής ασθενούς εντός του ασθενοφόρου.
Ο Τομέας του ΕΚΑΒ Φαρσάλων είναι υποστελεχωμένος από διασώστες με αποτέλεσμα να καλύπτονται τα κενά από το πάσης φύσεως προσωπικό του Κ.Υ. Φαρσάλων.
Αυτό συμβαίνει σε όλα τα Κέντρα Υγείας της Χώρας που αναλαμβάνουν διακομιδές με πληρώματα ασθενοφόρων ένστολους και το πάσης φύσεως υγειονομικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας που είναι επικίνδυνο για τους ασθενείς.
Θα πρέπει να στελεχωθούν επαρκώς οι Τομείς και τα Κέντρα Υγείας με διασώστες και να σταματήσει αυτό το επικίνδυνο μέτρο.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Διεύθυνση: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 22 - 10433 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +30 210 5236094, +30 210 5224604
Fax: +30 210 5234589
Γραμματεία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.